Krilla Glass logo

Számos üvegékszer azonnal megvásárolható az alábbi online boltban (regisztrációhoz kötött):

Kérem, hogy viszonteladók ne ezen keresztül, hanem a Kapcsolat link elérhetőségein keressenek.

Megrendelés a fenti boltban ill. a honlapon található termékekre: telefonon vagy emailben érdeklődhet, válaszként email-ben tájékoztatom az árakról, szállítási költségről, határidőkről, és esetleges további részletekről. Amennyiben megfelel, válasz email-ben véglegesítheti a megrendelést.

Egyes üvegékszerek illetve lakásdíszek az alábbi helyeken is megvásárolhatók partnereinknél:

Budavári Ajándékbolt: (dichroic üvegékszerek)
-Budapest, Halászbástya.

Szállítás: A honlapon látható és még meglévő termékeket vagy elkészült megrendeléseket a vevő igénye szerint postai úton küldöm (a szállítási költség a vevőt terheli). Nagyobb lakásdíszek esetén a személyes átvételt javaslom. Átutalás esetén a pénz beérkezésétől számított 3 munkanapon belül adom postára (postai utánvét esetén a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül). Minden esetben ajánlott, elsőbbségi küldeményként postázom, a szállítás díja a konkrét ékszer(ek)től függ a postai díjszabás szerint. Egy-két termék átutalásos vásárlása esetén 475-550 ft, postai utánvét esetén ezen felül kb. +1500 ft a szállítás várható díja. Nagyobb megrendelés esetén a szállítási költséget a megrendelés véglegesítése előtt tisztázzuk.

Termékek: Az ékszerek és lakásdíszek egyedi kézműves technikával készülnek. Ezért és mivel az üveg alapanyagok is változhatnak a gyártás során, az ékszerek nem minden esetben lesznek teljesen hasonlóak a fényképeken látható mintadarabokhoz. Ezek általában kis különbségek, amelyek érdemben nem befolyásolják az adott ékszer megjelenését. Ha ennél nagyobb az eltérés, akkor a rendelés visszaigazolásakor, még vásárlás előtt csatolok fényképet a küldendő ékszerről. Dichroic medálok: fényképen nagyon nehezen adható vissza a valódi színárnyalat. A dichroic üveg felülete kétféle színt ver vissza, attól függően, hogy melyik irányba fordítja a szemlélő. Ezeket a színeket igyekszem pontosan megadni, amennyiben van rá közhasználatú kifejezés. Ha egyáltalán nem találkozott ilyen jellegű ékszerrel eddig, és nem biztos a döntésben, a legjobb, ha egyszer élőben megnézi az ékszereket.

Garancia: Az ékszerekre és lakásdíszekre egy év szavatosságot vállalok, rendeltetésszerű használat esetén. Bár az olvasztott üvegékszerek általában nem olyan törékenyek, mint gondolnánk, de kemény felületre ejtve megsérülhetnek. Továbbá a gyűrűknél fontos, hogy le-és felvételnél ne az üvegrészt, hanem a gyűrű karikarészét fogjuk. Erős feszegetés vagy ütődés hatására a fémalkatrészek letörhetnek, ilyen esetben megszűnik a garancia. A garancia érvényesítésénél a termék visszajutattásának költsége a vevőt terheli. Részletes szabályozás a Ptk. 1959. évi IV. törvény, ill. 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet szerint.

Kezelési útmutató: Az üvegrészt nedves, puha ruhával lehet áttörölni, vagy enyhe mosószeres vízzel tisztítani. Az ékszerek fém alkatrészeit fém- vagy ezüsttisztítóval (pl. Sidol) tehetjük csillogóvá.

Adatvédelem: Kizárólag a megrendelés teljesítéséhez szükséges személyes adatokat használok, és annak időtartamában (legfeljebb 3 hónap). Részletes szabályozás a 2001. évi CVIII. törvény, ill. 1992. évi LXIII. törvény szerint.

Elállási jog: A vevő a termék átvételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállás bejelentését követő 14 napon belül köteles visszajuttatni a terméket. A visszaérkezést követően legkésőbb 14 napon belül visszatérítem a a kifizetett összeget. Alapesetben a vevőt csak a termék visszajuttatásának költsége terheli, de nem rendeltetésszerű használat esetén köteles megtéríteni a kárt. Részletes szabályozás a 45/2014 (II. 26.) rendelet szerint.

Céginformáció:
Név: Krilla Bt.
Székhely: 1221 Budapest Arany János út 81/C
Adószám: 20202008-1-43
Cégj.szám: 01-06-719135 (Fővárosi cégbíróság)
Bankszámlaszám: 12801011-10008023

Ügyfél/vevőszolgálat
Kapcsolattartó: Mózes Krisztina
Telefon: +36-30-2416442
E-mail: krisztina@krillaglass.com
Szerződés nyelve: magyar